Når vejret bliver dejlig lunt, er det en sand fornøjelse atter at finde havemøblerne frem. Desværre kræver det sommetider en masse knofedt og hårdt arbejde at få havemøblerne gjort klar. Heldigvis findes der vedligeholdelsesfrie havemøbler, som er en smart og praktisk løsning for dig, der gerne vil spare tid og slippe for at skulle male, give olie samt pleje dine havemøbler. 

Hos Havemøbelland finder du et kæmpe sortiment af vedligeholdelsesfrie havemøbler, der alle er lavet af forskellige kvalitetsmaterialer. Blandt vores udvalg finder du klassiske sæt med havestole og borde samt lækre havebænke. Hos Havemøbelland har vi tilbud på et væld af moderne vedligeholdelsesfrie havemøbler og havemøbelsæt, hvor du har mulighed for at spare tusindvis af kroner. Se det store udvalg her på siden, og find lige det, du er på udkig efter.

Vedligeholdelsesfrie Havestole

Vedligeholdelsesfrie Haveborde

Vedligeholdelsesfrie Havebænke

Fordele ved vedligeholdelsesfrie materialer 

Fordelen ved vedligeholdelsesfrie havemøbler er, at de kan stå ude hele året – også når det er frost. Hos Havemøbelland finder du vedligeholdelsesfrie havemøbler i henholdsvis aluminium, polyrattan-flet, textiline og nonwood. Der er dog forskel på de forskellige materialer, men fælles for dem er, at de er lavet af diverse former for plastik – med undtagelse af aluminiums-møblerne. 

Aluminium:
Aluminium bruges ofte til havemøblernes stel. Det er et let metal, der både er stærkt og rustfrit. Havemøbler i aluminium kan derfor stå ude hele året uden at blive grimme. 

Polyrattan-flet:
Vedligeholdelsesfrie havemøbler i polyrattan-flet består af tynde plastfibre og plastikbånd flettet sammen, så det ligner havemøbler i kurveflet. Det er et utroligt hårdført materiale og meget lettere at rengøre end almindeligt kurveflet. 

Textiline:
Textiline er kunstigt stof, der er ekstremt holdbart, stærkt og behageligt at sidde på – og som ofte bruges til havemøblernes sæder og ryglæn. 

Nonwood:
Nonwood – måske bedre kendt som polywood – er et plastmateriale, der efterligner det traditionelle trælook. Fordelen er, at du kan få havemøbler, der ligner træmøbler, men ikke kræver den samme vedligeholdelse. 

Vedligeholdelsesfrie havemøbler er mindst lige så lækre som havemøbler i træ og flet og kan holde i rigtig mange år. Det er derfor en god investering, som du helt sikkert vil få glæde af igen og igen. 

Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du det hos Havemøbelland – vi har nemlig Danmarks største udvalg af havemøbler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail info@havemoebelland.dk eller telefon 88 77 82 88.