Så kan det næsten ikke blive mere klassisk. De hvide og sorte borde, stole og bænke giver altid et let og sommerligt udtryk, og du kan trygt indrette dig med de malede havemøbler, uanset om du skal indrette dig på terrassen i nybyg, i en gammel herskabelig have, på solpletten i et sommerhus eller sågar i en beskeden baggård. De er og bliver nemlig indbegrebet af dansk sommerhygge.I Havemøbelland har vi et væld af flotte, hvide havemøbler i mange forskellige modeller. Vi forhandler blandt andet den populære serie Hornbæk, som er en serie af hvide og sorte havemøbler i kraftigt træ med et stilrent, klassisk og skandinavisk design. I Hornbæk sortimentet kan du både finde borde, stole og bænke i flere forskellige varianter – og til en fornuftig pris.Lige nu har vi tilbud på en lang række hvide havemøbelsæt, så du har mulighed for at gøre en god handel. Se i dag det store og spændende udvalg og find det helt rette til netop din have.

Vedligeholdelse af dine hvide møbler

Hvis du passer godt på dine malede havemøbler i træ, kan du beholde dem i årtier. De er nemlig hårdføre og af høj kvalitet, og der skal ikke meget vedligeholdelse til. Møblerne har også være igennem en særlig grundingsproces, hvorefter de bliver lakeret flere gange med kraftig maling. Dette betyder, at du slipper for at skulle vedligeholde dem de første par år, hvis du ellers passer på dem.Dine hvidmalede havemøbler i træ bør ikke stå permanent på den bare jord eller græsplæne, da fugten så får mulighed for at vandre op gennem benene, og så har du balladen med afskallende maling og råd i træværket. Stil møblerne på din flise- eller træterrasse, når du ikke sidder i dem. Du kan også overveje at tippe stole og bordplade, når møblerne ikke er i brug, så vandet hurtigere kan løbe af, hvis du skulle være så uheldig at opleve en byge.

Når den store viser nærmer sig vinter, bør du tage dine malede træmøbler indenfor. De har godt af at overvintre utildækket i garager eller kælderrum.

Når dine hvide træhavemøbler engang er blevet for trætte at se på, kan du bare give dem en omgang med sandpapir og god træmaling. Så er fremstår de atter som skinnende nye.

Er det en løsning i galvaniseret og malet stål, du har købt, kan du også slibe malingen af og give den et nyt lag, hvis det begynder at skalle af. Vores kombinationer af rustfri stål og nonwood eller aluminium og polyrattan er vedligeholdelsesfrie. De skal sådan set bare have en fugtig klud, når de trænger.

Hornbæk Havemøbelsæt
Rørvig Havemøbelsæt

Rørvig Serien - Grå