Hængesofaer
Colin Teak Hængesofa Colin Teak Hængesofa 2
Hængesofaer

Colin Teak Hængesofa

8.999,00 kr. 12.999,00 kr.
En helt unik og fantastisk flot hængesofa fremstillet i luksus kerneteak.  Giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt rum i haven og mærke roen.  Mål:Bredde: 203 cmHøjde for: 200 cmHøjde bag: 184 cmDybde: 108 cmSiddebredde: 144 cmSiddedybde: 51 cmSiddehøjde: 51 cmRyglæn højde: 76 cm


Hængekøje på stativ - Metal Hængekøje på stativ - Metal 2
Hængesofaer

Hængekøje på stativ - Metal

1.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Lækker hængekøje med stativ, så den kan bruges overalt i haven. Hængekøjen har sikring i hjørnerne, så den er mere stabil at ligge i.  Brug den på terrassen, i haven ... eller udestuen.  Stellet er i metal med træ-look. Stoffet er i flot grå Textilene. Længde: 320 cmBredde: 141 cmHøjde: 116 cmMax. vægt: 120 kg


Hængekøje på stativ - Træ Hængekøje på stativ - Træ 2
Hængesofaer

Hængekøje på stativ - Træ

1.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Så er der lagt op til afslapning i haven. Hængekøje med stativ i lærketræ. Leveres med justerbare kroge.  Stellet er i lærketræ og stoffet er 85% bomuld og 15% polyester. De medfølgende ophængskæder og karabinhager er lavet af rustfrit stål. Længde: 410 cmBredde: 120 cmHøjde: 126 cmMål:Stof: L: 209 cmBredde: 120 cm Kan bære op til 120 kg

Luksustag til hængesofa -...
DIVERSE

Luksustag til hængesofa - Beige

599,00 kr. 899,00 kr.
Taget passer til vores hængesofaer i træ. Mål: L: 195 x B 130 x H 50 cm. Fremstillet i plastbelagt polyester. 

Luksustag til hængesofa - Hvid Luksustag til hængesofa - Hvid 2
DIVERSE

Luksustag til hængesofa - Hvid

599,00 kr. 899,00 kr.
Taget passer til vores hængesofaer i træ. Mål: L: 195 x B 130 x H 50 cm. Fremstillet i plastbelagt polyester. 

Hængesofa – find den her

Mange danskere vil sikkert forbinde hængesofaen med hyggelige stunder hos bedsteforældrene, men på samme måde som gyngestolen har fået et comeback, er hængesofaen også blevet mere og mere populær i de danske haver. Og med god grund, for der findes få ting på jorden, der kan måle sig med en rolig stund i hængesofaen.

Mens det meste af dit udendørs møblement typisk vil fokusere på livet på terrassen, får hængesofaen for det meste en placering, som bare bunder i, at det er en dejlig krog i haven. En hængesofa skal nemlig ikke placeres efter, hvor du nemt kan komme til og fra køkkenet. Ja, faktisk er det en fordel, hvis den får en lidt tilbagetrukket placering, for der er gode odds for at falde i søvn, når sofaen kommer i svingninger, og møblet knager som i barndomsminderne.

De fleste hængesofaer er i træ. Det har de altid været, og det er der en masse gode minder i. Det betyder dig også, at du skal overveje, hvordan og hvorledes din kommende hængesofa skal overvintre. Havemøbler i træ bør nemlig komme inden døre, mens vinteren raser. Du kan også få modeller i aluminium og polyrattan, som kan tåle at overvintre udenfor, men dem bør du skærme lidt mod efterårsstormene.

Køber du en hængesofa i træ, bør du tage nogle forholdsregler, så den kan bringe glæde og blundende stunder i mange år. Træ har nemlig ikke godt af at stå direkte på jorden eller græsset, da fugten i så fald kan trække op i træet, og så får vi balladen med råd og svamp. Derfor bør du anbringe et par flade sten eller fliser i din favoritkrog i haven, som sofaen kan stå på.

Når du vælger din model, bør du også have længden in mente. Det er i sagens natur alle tiders at slumre i sådan en sag, og derfor bør du overveje, om du skal have én, der er lang nok til at ligge nogenlunde komfortabelt i. Du bør også overveje, hvad slags hynder, du gerne vil have i din hængesofa. Da det jo ret beset er en sofa, bør du gå efter gode, tykke hynder med høj siddekomfort.

I Havemøbelland finder du altid et spændende udvalg af smukke, praktiske og funktionelle hængesofaer. Havemøbelland har hængesofaer i fyrretræ, polyrattan og hvidmalede. Du kan også finde flotte hynder der passer til din hængesofa, så du opnår optimal komfort.