Universalhynder


Alabama Universalhynde Alabama Universalhynde 2
Universalhynder

Alabama Universalhynde

199,95 kr. 349,95 kr.
Universalhynde Alabama i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm  Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Aqua.

Alis Flexhynde Alis Flexhynde 2
Universalhynder

Alis Flexhynde

199,95 kr. 399,95 kr.
Alis flexhynde i struktur. 100% polyester. Str: L:90 x B:46 x H: 6 cm. Findes i farverne: Grå, Sort, Sand. 

Alis Universalhynde Alis Universalhynde 2
Universalhynder

Alis Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Alis struktur i polyester.  Mål: Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm 

Aston Flexhynde Aston Flexhynde 2
Universalhynder

Aston Flexhynde

199,95 kr. 399,95 kr.
Flexhynde Aston struktur i polyester.Hynden er 6 cm tyk på selve sædet og 4 cm på rygstykket. Str: L:90 x B:46 x H: 4/6 cm.

Aston Universalhynde Aston Universalhynde 2
Universalhynder

Aston Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Aston struktur i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm Findes i farverne: Sort, Sand, Natur, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Fritab Eksklusiv Universalhynde
Universalhynder

Fritab Eksklusiv Universalhynde

349,95 kr. 499,00 kr.
Fritab Eksklusiv Universalhynde i 100% Dralon. Passer bl.a. til teak-foldestole.   Str. B: 47 x L: 99 cm (ryghøjde: 57 cm, siddedybde: 42 cm) x 5 cm. 


Universalhynde - 49x103 cm
Universalhynder

Universalhynde - 49x103 cm

99,95 kr. 169,95 kr.
Sæde/ryg-hynde fremstillet i struktur-stof.  Mål:49 x 103 cmTykkelse: 5 cm Materiale:100% Polyester

Universalhynder der matcher enhver smag

Vi kender alle tommelfingerreglen om sommertid der lyder, at når havemøblerne sættes frem, så skal uret tilmed sættes en time frem. Men hvad så med hynderne til havemøblerne? Så snart hynderne kommer ud betyder det, at vi rent faktisk ønsker at være udenfor, og spise aftensmad i lunt og tørt vejr. Der findes mange forskellige havehynder, og universalhynder er et fordelagtigt valg for dig, som for eksempelvis har flere forskellige udendørsmøbler.

Fordele ved universalhynder

Hvis du bor i et hus med flere forskellige terrasser, så har du muligvis også flere typer havemøbelsæt knyttet til boligen. Med flere havemøbelsæt slipper man for at slæbe sine møbler frem og tilbage, for at finde det bedste sol- eller læsted. For at undgå at bruge penge på hynder, der passer til specifikke typer af havemøbler, er det en fordel at anskaffe sig universalhynder istedet. Således behøver du blot at tage hynderne under armen, når du bevæger dig fra én terrasse til en anden. Hvis du har et sommerhus er universalhynder ligeledes et fornuftigt valg, da du således også kan have forskellige havemøbelsæt derhjemme og i sommerhuset og bruge de samme hynder. Universalhynder er tilmed hårdføre og er smugsafvisende, så de både holder form og udseende i lang tid. Med universalhynder kommer du også udenom det evige afblegningsproblem, da hynderne tåler meget sollys, før de bliver afbleget.

Hynder til alle møbler og lejligheder

En fordom ved universalhynder er, at de blot findes i én kedelig og generisk udgave. Dette er imidlertid ikke sandt, for universalhynder findes i dag i et utal af kvaliteter og farver og passer til ethvert møbel og enhver begivenhed. Alabama universalhynde passer for eksempelvis til næsten alle foldestole og fletstole. Universalhynden Alabama er derfor god til hverdagsbrug, både derhjemme og i sommerhuset. Ønsker du lækre universalhynder til dine smukke havemøbler i teak, kan du med fordel vælge en model som Fritab Eksklusiv Universalhynde. Denne universalhynde er af super god kvalitet samtidigt med, at den er blød og behagelig. Fritab Eksklusiv Universalhynde er altså til dig der ønsker høj kvalitet til dig eller til dine gæster. Skal Fritab Eksklusiv Universalhynde kun bruges i festlige sammenhænge, kan du med fordel investere i en hyndeboks, som du kan opbevare og passe godt på hynderne i.

Hynder i mange stilarter

Der findes utroligt mange forskellige typer af universalhynder, og det er muligt at finde lige præcis de hynder, der matcher din personlige smag. For nogle er haven et sted, der skal afspejle resten af husets stil, og for andre er haven et fristed, der kan give et stilrent hus et frisk pust. Inden du anskaffer dig havehynder er det derfor en god idé at overveje, hvad din have betyder for dig. Bor du i et nyt, minimalistisk og moderne hus, så er dit hjem muligvis indrettet efter smukke diskrete farvenuancer, som støvede og jordfarver. Det er muligt at finde universalhynder i denne farveskala, og Aston Universalhynde kommer for eksempelvis i en sandfarvet, en grå, en rosa og en naturhvid version. Ønsker du at tilføje et frisk pust til din have, kan du med fordel vælge Alabama Universalhynde, der kommer i en dyb grøn og en stærk turkis udgave.