Diningsæt

  • Nedsat pris / -6.000,00 kr.
Ikke på lager
HAVEMØBELSÆT

1. Enø Sofasæt - Inkl. hynder

47568
8.999,00 kr. 14.999,00 kr.
Super lækkert sofasæt. 1 sofa, 2 sofastole og 1 bord med lysegrå nonwood-lameller. Alt i elegant kraftig lysegrå polyrattan-flet. Inkl. luksus hynder. Mål: Sofa: Bred:190 cm. Dyb: 82 cm.  Ryghøjde: 85 cm. Siddehøjde: 46 cm.  Sofastol: Bred:78 cm. Dyb: 82 cm.  Ryghøjde: 85 cm. Siddehøjde: 46 cm Bord: 70x130 cm. Højde 67 cm.
  • På tilbud!
Available
HAVEMØBELSÆT

Bar med 6 stole sort

1590085190
4.999,00 kr. 8.999,00 kr.
Bar bord og 6 barstole med ryg og sædehynde. Aluminium med sort polyrattan flet og nonwood top. Stolene kan let stilles under bar bordet.  Mål på bar: L: 145 cm, B: 84 cm, H: 110 cm. Mål skammel: Sidde højde: 71 cm, sæde 39x37 cm.
  • På tilbud!
Available
HAVESOFA- OG LOUNGEMØBLER

Canada Diningsæt - Grå hynder

625114
3.999,00 kr. 6.999,00 kr.
Diningsæt bestående af hjørnesofa og bord. Hjørnesofaen er i metal og med kraftig sort polyrattan flet. Inkl. grå hynder. Bord i sort polyrattanflet og med bordplade i nonwood. Mål:Sofa: 178 x 238 cm. Siddehøjde: 48 cm.Bord:75 x 145 cm. Højde: 70 cm.    

Diningsæt

Et middagsselskab betyder samvær og gode samtaler, og de bedste middage er dem, der holder langt ud på aftenen. Om sommeren holdes middage i større grad udenfor, hvor der er lunt og friskt. For at sikre de bedste rammer for middagen, kan man med fordel overveje grundigt, hvilket diningsæt man skal vælge til haven. Sidder man godt, blødt og varmt er man nemlig mere tilbøjelig til at strække middagen længere tid. På siden finder du flere forskellige varianter af diningsæt.

Mange varianter

Har du et sommerhus, der ligger tæt ved vandet, kan du med fordel vælge et diningsæt til din terrasse, der signalerer sommer og havvand. Enø Sofasæt er godt bud herpå, og et et diningsæt i lyse gråbrune nuancer og kraftig flet. Enø Sofasæt kommer med tilhørende hynder, så komforten optimeres. Skal dit diningsæt stå på græs, kan det være én god idé at vælge et diningsæt, der komplementerer de grønne nuancer. Siesta Dusty Havemøbelsæt i støvede brune nuancer, vil stå smukt til det grønne græsunderlag, og fremhæve spiseområdets naturlige udtryk. En ekstra fordel ved et Siesta Dusty havemøbelsæt er, at det er et 100% vedligeholdelsesfrit diningsæt. Ved at slippe for at istandsætte sine havemøbler op til sommersæsonen, får man i stedet mere tid til at klargøre for eksempelvis haven.

Diningsæt, der passer til livets situationer

Forskellige situationer kalder på forskellige møbler, og det samme gælder for havens diningsæt. Ønsker du et familievenligt spiseområde, er et mørkt eller sort diningsæt et godt valg, da den sorte farve ikke bliver lige så hurtigt beskidt og snavset, som det gælder for de lysere havemøbelsæt. Foretrækker du lysere havemøbler, kan det være en god idé at investere i et havemøbelovertræk, som du kan putte om dine havemøbler om natten og i vintersæsonen. Ønsker du at indrette et barområde på din terrasse, kan en sort bar i flot flettet rattan hjælpe dig med at udleve dine drømme. Man kan med fordel have en mindre olielampe med indbygget bluetooth-højtaler stående på sit barbord, så man altid er klar til at spille musik for sine gæster. Har du et tomt hjørne på terrassen kan det skabe illusionen om et lounge-område, hvis du vælger et hyggeligt hjørnesæt. Hjørnesæt findes både i sort, mørk og lysere farver, så det passer til alle husmure.

Sådan indretter du din udestue

En udestue, eller en havestue, dækker over en mindre og som regel uopvarmet tilbygning til huset. Udestues vægge består ofte af glas. Udestuer giver os muligheden for at sidde i længere tid “ude”, i løbet af året, end det ellers ville have været tilfældet. En god måde at udnytte sin udestue optimalt, er ved at inddele den i et spiseområde og i et arbejdsområde. Et smukt Chicago Diningsæt i brun flet er ideelt til den mindre udestue, og spiseområdet kan yderligere indrammes ved at placere et gulvtæppe under diningsættet. I arbejdsområdet kan du med fordel sætte krukker og plantekasser op, med for eksempelvis grøntsager og krydderurter. Et arbejdsbord, hvor du kan stå og plante blomster, vil gøre sig godt imellem plantekasserne.