Sildebensmøbler


Derevan Sideborde - Sæt á 2... Derevan Sideborde - Sæt á 2... 2
Sofaborde

Derevan Sideborde - Sæt á 2 stk.

999,00 kr. 1.699,00 kr.
Sæt med 2 sofaborde fremstillet i MDF og finér i asketræ. Stellet er i sortmalet metal.  Mål:Ø: 70H: 45Ø: 50 cmH: 42 cm

Edmonton Spisebord -... Edmonton Spisebord -... 2
Borde

Edmonton Spisebord - Sildeben - 90 x 160 cm

2.499,00 kr. 6.999,00 kr.
Superflot spisebord med bordplade i sildebensmønster.  Fremstillet i lakeret egetræ. Mål:Bredde: 90 cmLængde: 160 cmHøjde: 75 cm

Edmonton Spisebord -... Edmonton Spisebord -... 2
Borde

Edmonton Spisebord - Sildeben - 95 x 220 cm

2.999,00 kr. 7.999,00 kr.
Superflot spisebord med bordplade i sildebensmønster.  Fremstillet i egetræ og egefinér. Mål:Bredde: 95 cmLængde: 220 cmHøjde: 75 cm

Sildebensmøbler – til det stilbevidste hjem

Sildebensmønstret er mere populært end nogensinde før. Så hvorfor nøjes med det på gulvet, når du også kan få sildebensmøbler? Her hos Havemøbelland finder du sofaborde, skænke, TV-møbler, sideborde og spiseborde – alle med det smukke sildebensmønster.

Sildeben i hele hjemmet

Sildeben: Vi kender alle det klassiske og enkle mønster bestående af smalle, parallelle linjer, der skiftevis hælder skråt den ene vej og skråt den anden vej, så det netop minder om strukturen i et fiskeben. 

I årtier har vi set og beundret de stilfulde sildebensparketgulve, primært i herskabslejligheden og patriciervillaen. Senest er sildebensmønstret så rykket ind på badeværelset i form af fliser og mosaikker i alverdens farver. Og nu er sildebensmøbler altså også stærkt på vej ind i boligindretningen. 

Sildebensmøbler er trendy og flotte

Det er ikke mindst de unge, der virkelig er faldet for det klassiske sildebensmønster. Økonomien rækker måske ikke lige til et sildebensparketgulv i lejligheden, men et sofabord eller et spisebord i sildeben – det er derimod inden for rækkevidde. De klassiske plankeborde er også stadig flotte og populære, men sildebensbordene er nok gået hen og blevet en skarp konkurrent nu. 

Trenden med at bruge mere og mere træ i boligindretningen holder stadig. Vi bruger træ overalt i hjemmet. Det passer også perfekt ind i den nordiske indretningsstil, hvor træet føjer varme og en naturlig farve til alt det lyse og hvide. Gulve og møbler med sildebensmønster giver desuden et helt særligt og levende spil i rummet.

Måske har du allerede sildebensgulve i dit hjem og har nu fået lyst til at supplere med sildebensmøbler. Eller måske har du forelsket dig i sildebensmønstret, og derfor må du bare eje et sofabord, et spisebord eller et andet møbel med det klassiske og smukke mønster.

Find dine sildebensmøbler her

Hos Havemøbelland har vi altså ikke kun møbler til haven – her finder du også møbler til indretning af hjemmet. Så er det hele stuen eller køkkenalrummet, der skal friskes op med et nyt sofabord eller spisebord i sildeben, har du måske også brug for at supplere med et nyt vitrineskab eller nye skabe, skænke og reoler til alt det, der skal pynte og vises frem, og alt det, der skal være der, men gerne må gemmes lidt væk.