Foldeborde


Hornbæk Butterfly Bord -... Hornbæk Butterfly Bord -... 2
Hvide og sorte haveborde i træ

Hornbæk Butterfly Bord - 65x130 cm

2.499,00 kr. 2.699,00 kr.
Dejligt,   praktisk foldebord til den lille terrasse, have eller altan.  Fremstillet i   hvidmalet mahogni-træ Bordet har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling. Mål:Bredde: 65 cmLængde: 20/130 cmHøjde: 72 cm

Hornbæk Foldebord - 70 x 70 cm
Caféborde

Hornbæk Foldebord - 70 x 70 cm

1.199,00 kr. 1.699,00 kr.
Praktisk foldebord i hvidmalet mahogni-træ. Bordet fylder minimalt når det er slået sammen. Foldes ved løsning af 2 skruer. Passer perfekt til altananen. Bordet har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.Mål:Bordet er 70x 70 cm. Højde: 72,5 cm. 

Hornbæk Foldebord - 70x130 cm
Caféborde

Hornbæk Foldebord - 70x130 cm

1.999,00 kr. 2.499,00 kr.
Foldebord i hvidmalet mahogni-træ.  Passer godt til haven eller altanen. Kan foldes sammen så det næsten intet fylder. Foldes let ved at skrue på 2 skruer. Hornbæk foldestole passer perfekt til.Bordet har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling. Mål:Bredde: 70 cmLængde: 130...

Foldeborde

Er du også vild med smarte løsninger til indretningen af haven eller terrassen, så ved du også, hvor praktisk og funktionelt et foldebord er. Der findes et væld af muligheder for at optimere pladsen og udnytte den bedst muligt. Hvis du bare er kreativ nok, så er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan gøre. Har du ikke ret meget plads på altanen eller terrassen, så gælder det om at se muligheder frem for begrænsninger, og foldeborde er en rigtig smart måde at skabe mere plads på. Et foldebord eller et klapbord er helt konkret et bord, der kan foldes sammen og dermed ende med at fylde meget lidt. Det er nemt at folde ud og klappe sammen, så du uden problemer kan bruge det til hverdag. Foldeborde findes som både almindelige borde på fødder, men de fås også som hængeborde, der skal monteres direkte på muren. Et klapbord, der hænger på muren, er den løsning, der kræver mindst plads på altanen. Når den er klappet sammen, så fylder den nemlig stort set ingenting, da den bare hænger ned langs muren.

Masser af funktionalitet og fleksibilitet med foldeborde

Der er altså ingen tvivl om, at foldeborde og klapborde er ideelle løsninger til dig, der ønsker et bord med masser af fleksibilitet. Hos Havemøbelland tilbyder vi et stort udvalg af foldeborde i træ til udendørs brug. Du finder dem her på siden i teak og i hvidmalet træ, og de passer perfekt på altanen, terrassen eller i haven, når du føler for at nyde en kop kaffe eller spise en frokost i solen. Foldebordene fås i forskellige størrelser, så der er borde med plads til blot to personer og helt op til 4-6 personer. Nogle af dem har endda flere funktioner, så de både kan klappes helt sammen, foldes ud til 2 personer på den ene side, og foldes ud til 4 personer, når den anden side yderligere foldes ud. Foldeborde giver dig masser af muligheder, og det er en perfekt, funktionel løsning til dig, der kun har få kvadratmeter på altanen eller har en lille terrasse eller have til rådighed. Hos os kan du altid finde en masse inspiration til din boligindretning. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvarer til skarpe priser. 

Stort udvalg af møbler til indendørs og udendørs brug

Leder du efter møbler og diverse andre ting, du kan indrette altanen eller haven med, så finder du ud over foldeborde også havestole, solvognehynder mm. Men det er ikke kun haven, vi hjælper dig med at indrette. Vi har også masser af spændende varer til stuen og soveværelset. Du finder ofte vores varer sat ned med adskillige procenter, så hold godt øje, hvis du vil gøre en god handel. Vi tilbyder altid billig fragt og levering i løbet af kun 2-5 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe på at modtage dit nye foldebord. Skynd dig at sende din bestilling afsted i dag – vi ser frem til at modtage din ordre.