Vedligeholdelsesfrie havebænke


Enø Brun Havebænk Enø Brun Havebænk 2
HAVEBÆNKE

Enø Brun Havebænk

2.299,00 kr. 3.499,00 kr.
Bænk med kraftig brun polyrattanflet. Inkl. sandfarvet luksus-hynde med vandafvisende betræk.  Mål:Bredde: 133 cmDybde: 66 cmHøjde: 88 cmSiddehøjde: 43 cm

Enø Lys Grå Havebænk Enø Lys Grå Havebænk 2
HAVEBÆNKE

Enø Lys Grå Havebænk

2.299,00 kr. 3.499,00 kr.
Bænk med lysegrå polyrattanflet. Inkl. luksus-hynde.  Mål:Bredde: 133 cmDybde: 66 cmHøjde: 88 cmSiddehøjde: 43 cm

Enø Sort Havebænk Enø Sort Havebænk 2
Vedligeholdelsesfrie havebænke

Enø Sort Havebænk

2.299,00 kr. 3.499,00 kr.
Hyggelig bænk med sort polyrattanflet. Inkl. grå luksus-hynde.  Mål:Bredde: 133 cmDybde: 66 cmHøjde: 88 cmSiddehøjde: 43 cm

Manila Børnesofa - Dusty Manila Børnesofa - Dusty 2
Vedligeholdelsesfrie havebænke

Manila Børnesofa - Dusty

699,00 kr. 999,00 kr.
Manila-sofa i børnestørrelse. Med aluminiumsstel og dusty polyrattan-flet. Incl. sædehynde.Så kan ungerne sidde i den samme slags havemøbler som de voksne. Det er et kæmpe-hit.Mål:Højde: 56 cmBredde: 80 cmDybde: 35 cmSiddehøjde: 30 cm    

Vedligeholdelsesfrie havebænke

Når solen endelig kommer frem og temperaturen stiger, er vi danskere er gode til at udnytte det varme vejr. For mange er solskin lig med grillaftener på terrassen, hvor hele familien er samlet. Det kræver gode og slidstærke havemøbler, som holder til det danske vejr, og som stadig er flotte efter mange år. Hos Havemøbelland finder du et stort udvalg af vedligeholdelsesfrie havebænke, som er perfekte til dig, der ønsker kvalitetshavemøbler, der ikke kræver hverken pleje eller vedligeholdelse.

Stort udvalg af designs

Haven er til skue for alle. Forbigående fodgængere, naboerne og bilerne kan se den fra vejen. Derfor ønsker mange e en have, der ser indbydende og attraktiv ud. Samtidig er der forskel på indretningsstil - og mens nogle ønsker at holde deres indendørsbænke og havebænke i samme stil, går andre efter de rå og ubearbejdede materialer, når det kommer til udendørs brug.

Vi har sørget for et bredt sortiment, så du kan finde vedligeholdelsesfrie havebænke med eller uden ryglæn og i forskellige materialer - blandt andet nonwood, filt og endnu flere. Derudover fås der også vedligeholdelsesfrie bænke med opbevaring, så pladsen udnyttes så effektivt som muligt. Mangler du en hyndeboks til dine havehynder eller nogle vedligeholdelsesfrie havestole kan du også få det i vores sortiment.

Komfort i førersædet

Udover at designet skal passe sammen og den overordnede stil i haven skal være gennemført, er det endnu vigtigere, at komforten på havemøblerne er i top. Hos os betyder komforten på vores møbler alt, og derfor sælger vi kun kvalitetsprodukter, der er behagelige at sidde i. Ønsker du at øge komfort yderligere kan du med fordel tilkøbe sædehynder til din vedligeholdelsesfrie bænk.

Slip for vedligeholdelse

Grunden til at vores bænke er vedligeholdelsesfrie skyldes det materiale, det er lavet af. Vores træbænke er produceret i et materiale kaldet nonwood. Nonwood er lavet af vedligeholdelsesfrit kunstigt træ, der er lavet af poly-plaster. Efter konstruktionen er træet blevet malet til at ligne træ-materiale. Det vedligeholdelsesfrie materiale sparer dig både tid og kræfter på at skulle male, behandle og slibe dine havebænke og andre havemøbler. Vores vedligeholdelsesfrie havebænke skal kun have en våd karklud i ny og næ, for at fjerne støv og snavs. En af de store fordele ved nonwood er også, at det kan stå ude hele året. Dette skyldes at materialet ikke er levende, som ved normalt træ og derfor ikke tager skade af vind, kulde, regn og andet slags vejr.

I vores sortiment finder du også vedligeholdelsesfrie bænke i aluminiumsmateriale. Foruden at give bænken et råt look, sørger aluminium for at holde din havebænk rustfri. Materialer ruster nemlig ikke på samme måde som stål og andre materialer, og kan derfor ligesom nonwood holde til nærmest al slags vejr. Uanset materiale er det dog en fordel at opbevare sine havemøbler tørt i vintermånederne - så kan de med garanti holde sig flotte i mange år.