Dækstolshynder


Alabama Dækstolshynde Alabama Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Alabama Dækstolshynde

449,95 kr. 549,95 kr.
Hynde der passer til dækstol. Fremstillet i polyester. Mål: B:48 x L:184 x H:6 cm.

Alis Dækstolshynde Alis Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Alis Dækstolshynde

549,95 kr. 649,95 kr.
Alis Dækstolshynde i polyester. Str.48 x 184 x 7 cm.

Aston Dækstolshynde Aston Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Aston Dækstolshynde

549,95 kr. 649,00 kr.
Aston Dækstolshynde Aston i polyester. Mål:48 x 184 x 7 cm.

Fritab Eksklusiv Dækstolshynde
Dækstolshynder

Fritab Eksklusiv Dækstolshynde

899,00 kr. 1.099,00 kr.
Fritab Eksklusiv Dækstolshynde i 100% Dralon. Med aftagelig nakkepude.  Absolut bedste komfort! Mål: 52B x 189L (ryghøjde 80, siddedybde 54+55 cm) x 8 cm.

Dækstolshynder i forskellige designs

Når du skal vælge dækstolshynder til dine havemøbler, skal du også overveje hvilket design og farvevalg, du vil pryde dine havemøbler med. De lyse dækstolshynder appellerer til den sommerlige indretning, mens de mørke dækstolshynder er mindre sarte over for kaffepletterne. Ønsker du dækstolshynder i lyse nuancer? Eller ønsker du dækstolshynder, som er ovre i de mørkere nuancer? Det er helt op til dig, for her hos Havemøbelland har du selv muligheden for at vælge, hvilken farvekombination du ønsker i din have. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af dækstole og havestole her på siden. Og ønsker du at pynte haven med andet interiør finder du blandt andet fine plantekrukker og udendørslamper.

Indret haven med dækstolshynder

Når sommeren står for døren, er det oplagt at bruge en masse tid i haven. Man kan sidde og nyde en god kop kaffe i sine havemøbler. Men det skal gerne være en behagelig oplevelse. Dækstolshynder er derfor en løsning på dette. Dækstolshynder er med til at skabe komfort, når du sidder i dine havemøbler over sommeren. Her på siden findes der massere af forskellige designs, som gør det nemt for dig at indrette din have præcis, som du ønsker det.

Det store sortiment af dækstolshynder fra Havemøbelland er den perfekte måde at give sine havemøbler et nyt og lækkert udtryk. Der findes et udvalg af forskellige slags materialer til dækstolshynder her på siden. Det er muligt at få dækstolshynder, der er lavet af polyester. Det smarte ved polyester er, at materialet er let, men samtidigt stærkt, og så absorberer det ikke vand. Hvilket også betyder, at dækstolshynder i polyester altså tørrer hurtigt. Det er altså en fordel i den danske sommer, som både kan være byde på regn og sol. Derudover er det nemmere, at holde dem vedlige, hvis man spilder vand på dem.

Et andet populært materiale til dækstolshynder er dralon. Hvis du vælger dralon får du et teflonbelagt akrylprodukt, som både vil afvise vand og smuds. Dralon er ikke lysægte, hvilket betyder at farven på dine dækstolshynder ikke bliver bleget af solen. Dralon er altså et materiale, der holder både farven og formen i flere år, hvilket må siges at være en fordel, når det kommer til dækstolshynder. Der findes altså massere af muligheder her på siden, så det er bare om at vælge det materiale, du bedst kan lide.