Pallehynder

  • Nedsat pris / -300,00 kr.
Available
HYNDER

Porto hyndesæt sort

440315
699,00 kr. 999,00 kr.
Luksus hyndesæt i sort. Består af ryghynde og siddehynde. Mål:Ryghynde: 60 x 50 cm. Siddehynde: 53 x 55 x 12 cm.

Pallehynder

Hynder er et must til enhver form for havemøbel, hvis komforten skal være i top. Og ikke mindst til paller, er det vigtigt med nogle gode og bløde pallehynder, da det ellers bliver meget hårdt og ubehageligt at sidde på pallerne. Med pallehynder bliver det samtidig muligt at sætte dit eget præg på udtrykket, da hynderne findes i flere forskellige farver. Pallemøbler er en billig måde at lave fx en havesofa på. Det giver et råt look, der passer til de fleste haver, da det går perfekt i spænd med alle de andre naturlige elementer i haven. Vælg derfor pallehynder her fra siden, hvis du ønsker at sidde og ligge blødt og behageligt i dit pallemøbel. Vi har et stort udvalg hos Havemøbelland, så dyk ned blandt mulighederne i dag og udvælg de pallehynder, du bare ikke kan undvære. 

Vælg de rette hynder til din palle

Når du skal indrette haven eller terrassen, så har du sikkert en klar holdning til, hvordan det skal se ud. Hvilke hynder du vælger, skal naturligvis afhænge af størrelsen på møblerne. Hvad angår pallemøbler, så er de som regel lavet i standardmål, da selve pallerne altid kommer i bestemte størrelser. Derfor er det ofte nemt at købe pallehynder, da de også passer til standardmålene. Det gælder i hvert fald for de pallehynder, du finder her på siden. Det er en god ide at vælge nogle hynder til din palle, der er lidt tykkere end almindelige hynder. Årsagen til dette er, at der er flere mellemrum imellem brædderne på pallerne, og for ikke at mærke dette mellemrum, så kræver det nogle hynder af en vis størrelse. 

Vi tilbyder pallehynder i form af både sæder, ryglæn og armlæn, og du finder dem alle i forskellige farver, så du kan mixe og matche, og gøre stilen helt unik i din have. Når du har besluttet dig for, hvilke pallehynder du bare må eje, så overvej også, om det vil være en god ide med en hyndeboks? Mange hyndebokse kan tåle at stå udenfor, men det er ikke alle hynder, der kan klare mosten på samme måde. Derfor kan du med stor fordel vælge at købe en hyndeboks til opbevaring af dine nye pallehynder. 

Find et godt tilbud på pallehynder

Hos Havemøbelland kan du ofte være heldig at finde vores pallehynder på tilbud. Så hold godt øje her på siden, hvis du ønsker at gøre dig et godt kup. Der kan ofte være mange penge at spare, og det kommer naturligvis dig til gode. Skulle der opstå spørgsmål omkring vores varer, eller tvivl omkring leveringsbetingelser, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 88 77 82 88. Her sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb.