LamperKooduu Nordic Light Pro... Kooduu Nordic Light Pro... 2
Udendørs lamper og lanterner

Kooduu Nordic Light Pro Olielampe - Black

499,95 kr. 1.699,00 kr.
En olielampe med indbygget Bluetooth højtaler. Du får 360° lyd og lampen kan sammenkobles i et uendeligt antal med andre KooDuu PRO lamper i alle størrelser, når bare de står med max. 40 meters afstand. Lampen er sort med mørkfarvet glas.  Kan bruges både ude og inde. OBS!! Lampen tåler ikke direkte vand (f.eks. regnvejr) og bør tages ind, når den ikke er...


Kubu Lanterne - 35x35 cm Kubu Lanterne - 35x35 cm 2
Udendørs lamper og lanterner

Kubu Lanterne - 35x35 cm

299,95 kr. 399,95 kr.
Flot lanterne i flettet bambus. Med hank og glasindsats. Mål:35x35 cmH: 35 cm


Lanterne - Bambus - Hvid
Udendørs lamper og lanterner

Lanterne - Bambus - Hvid

199,95 kr. 299,95 kr.
Flot lanterne i flettet hvidmalet bambus. Med reb-hank og glas-indsats.  Mål:Ø: 16/25 cmH: 29 cm


Lanterne - Bambus - Natur
Udendørs lamper og lanterner

Lanterne - Bambus - Natur

199,95 kr. 299,95 kr.
Flot lanterne i flettet bambus. Med reb-hank og glas-indsats.  Mål:Ø: 16/25 cmH: 30 cm

Loftslampe m/3 pendler Loftslampe m/3 pendler 2
Lamper

Loftslampe m/3 pendler

2.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Superflot og volumniøs loftslampe med 3 pendler. I industrielt look, der passer perfekt over et plankebord eller langbord. Med bærende bjælke i råt træ og skærme i børstet metal. Skærmene kan drejes sideværts. Med kædeophæng så højden kan justeres. Lyskilde/fatning: 3 x E27 (pærer medfølger ikke).Maks. 60W Mål: Hele lampen:B: 142 x D:30 x H:142 cm Skærme:...

Party Lyskæde - Multifarvet
INDEMØBLER

Party Lyskæde - Multifarvet

199,95 kr. 249,95 kr.
Så skal der være fest i haven. Energibesparende lyskæde med 10 farvede LED-pærer. Kan kobles op til til 3 lyskæder på 18 meter ialt.  Mål:6 meter lang gummiledning. 

Lamper til ethvert formål

Lamper og deres belysning er en nødvendighed i vores hjem. Belysning er uundværlig, først og fremmest af praktiske årsager, men også i forhold til at skabe den rette stemning. Lamper har den funktion at tilpasse og indrette rummene. Vores lamper til køkken skal for eksempel have en god belysning og hjælpe os med at finde de rigtige redskaber og råvarer, mens vores lamper i stuen skal være med til at skabe en hyggelig og rar atmosfære.

Belysning til de forskellige rum

Når man indretter med lamper, er det vigtigt at have funktionen i baghovedet. Vi har alle prøvet at opholde os i rum, hvor belysningen slet ikke var tilpasset atmosfæren. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvilke rum lamperne skal stå i og hvad deres funktion skal være?

Lamper til køkkenet skal have en praktisk funktion og derfor vil det i køkkenet passe godt med en loftslampe, der skaber et godt overblik. I entreen og på badeværelset skal lampen have nogenlunde samme funktion; vi skal have et overblik, men vi skal også have en belysning, der gør, vi er stand til at se os selv i spejlet.

Lamper i stuen behøves ikke nødvendigvis at sidde i loftet. Det er nemlig i stuen, vi foretrækker en mere dæmpet og hyggelig belysning. Her kan man sagtens nøjes med en fin gulvlampe eller eventuelt en lanterne, som skaber en rar og hyggelig atmosfære. På kontoret har vi som oftest brug for noget godt lys at arbejde i, derfor er en bordlampe oplagt til at kaste en god belysning over bordet. I forlængelse af hvilken funktion dine lamper skal have, er det vigtigt at vælge den rigtige pære til din lampe. I rum hvor der er behov for en god belysning, for eksempel badeværelset eller kontoret, er det en god ide at vælge LED med en høj farvegengivelse. Derimod, skal man i rum hvor der ikke er behov for en stærk belysning, såsom stue og soveværelse, blot vælge LED- eller sparepærer.

Skab den rette stil og stemning med lamper

En lampe bruges ikke kun til praktiske formål, men også af æstetiske årsager. Lamper kan gøre meget for indretningen og det udtryk man ønsker at skabe i rummet. En lampe fungerer godt dekorativt og hos Havemøbelland kan du finde mange forskellige lamper til enhver smag; du kan blandt andet finde klassiske bordlamper med lampeskærme i fine farver og gulvlamper i et modernistisk look. Du kan også altid finde lamper der passer ind i tidens trends, for eksempel lamper i et mere industrielt look, som vil passe perfekt med vores store udvalg af plankeborde. Hos Havemøbelland kan du finde lige den lampe der passer til din stil, samt kombinere dem med vores store udvalg af indemøbler, for at skabe det helt rigtige udtryk der passer til dig og dit hjem.