Udendørs Tæpper

Tæppe - Udendørs - 160x230 cm Tæppe - Udendørs - 160x230 cm 2
Udendørs Tæpper

Tæppe - Udendørs - 160x230 cm

199,95 kr. 299,95 kr.
Nyt liv til terrassen med et flot tæppe i beige og gråt stribet mønster. Tæppet er af plastik og kan derfor tåle at ligge udenfor. Kan nemt gøres rent med vand f.eks. med haveslangen.  Mål:160x230 cm. Materiale: Polypropylen (PP) 400g/m2
Tæppe - Udendørs - Ø 180 cm Tæppe - Udendørs - Ø 180 cm 2
Udendørs Tæpper

Tæppe - Udendørs - Ø 180 cm

199,95 kr. 299,95 kr.
Flot tæppe i gråt/lysegråt mønster. Et udendørs tæppe skaber rigtig dejlig hygge når det ligger på nogle ellers kolde fliser.  Tæppet er af plastik og kan derfor tåle at ligge udenfor. Gøres nem rent med vand f.eks. med haveslangen.  Mål:Ø: 180 cm. Materiale: Polypropylen (PP) 400g/m2

Tæpper til alle formål

Tæpper og tekstiler bidrager med varme til hjemmet og forstærker hyggen. Foruden at være lune og bløde, er tæpper også super anvendelige i boligindretningen, da tæpper både kan binde udtryk sammen og bryde rum og flader op. Tæpper i farver, der matcher vægmalinger eller glasvaser, og krukker kan bidrage til et sammenhængende look, mens tæpper også kan bryde store flader op og skabe illusionen om flere rum i ét. På siden finder du smukke og lækre tæpper på tilbud, som for eksempelvis et gulvtæppe i naturjute.

Tæppets historie

Man kender ikke til tæppets nøjagtige alder, men man mener at tæpper først så dagens lys omkring 20 år før vores tidsalder. Tæpper opstod allerførst i enten det centrale Asien eller i Mellemøsten, og vi kender da også alle til fortællingen om Aladdins flyvende tæppe. Tæpper var oprindeligt kunstværker, der blev brugt under fejringer, men tæpper tjente også en praktisk funktion, og nomader skærmede sig med tæpper, når de stødte på uvejr af forskellig karakter. Først i 1950’erne og i 60’erne brød tæppets popularitet for alvor igennem i Europa, og i 1970’erne havde de fleste danske familier tæpper allevegne. Omkring 1980’erne forsvandt de store gulvtæpper fra hjemmene og blev i stedet erstattet af plankegulve og klinker. I dag tjener tæpperne en helt anden funktion end i 70’erne, og optræder som smukke elementer i indretningen i mange danske hjem.

Tæpper til alle rum og tæpper, der skaber rum

Et elegant tæppe behøver ikke kun være til brug indendørs. Hvis du vælger et udendørs tæppe til din terrasse eller altan, så kan dit uderum nemlig blive endnu mere hyggeligt.