Diverse


Overtræk (143 x 65) til...
HAVEMØBELOVERTRÆK

Overtræk (143 x 65) til hyndebox

499,95 kr. 599,95 kr.
Luksus overtræk i mørkegrå til hyndebox. Mål:63H x 65B x 143L

Overtræk (175x80) til hyndebox
HAVEMØBELOVERTRÆK

Overtræk (175x80) til hyndebox

499,95 kr. 599,95 kr.
Ekstra kraftigt luksusovertræk i mørkegrå. Passer til vores helt store hyndebokse.  Fremstillet af 100% slidstærk polyester 420D. Overtrækket er imprægneret, så det er regntæt. Der er ventilationshuller, der forhindrer eventuel kondens. Med snørelukning i bunden, så overtrækket ikke blæser af i dårligt vejr. Mål:175 x 80 - højde 100 cm.

Overtræk (202 x 74) til...
HAVEMØBELOVERTRÆK

Overtræk (202 x 74) til solvogn

299,95 kr. 399,95 kr.
Luksusovertræk i sort til solvogn.Fremstillet af 100% slidstærk polyester 420D. Mål: 202 x 74 x 30 cm.  

Overtræk (210x88) til Rio...
HAVEMØBELOVERTRÆK

Overtræk (210x88) til Rio solseng

349,95 kr. 499,95 kr.
Luksusovertræk i sort polyester. Passer bl.a. til Rio Solseng. Fremstillet af 100% slidstærk polyester 420D. Mål: L: 210 cm x B: 88 x H: 52  

Overtræk (Ø180) til rundt bord Overtræk (Ø180) til rundt bord 2
HAVEMØBELOVERTRÆK

Overtræk (Ø180) til rundt bord

499,95 kr. 549,00 kr.
Ekstra kraftigt luksusovertræk i mørkegrå. Str. Ø 180 cm. Højde 115 cm.Fremstillet af 100% slidstærk polyester 420D.

Havemøbelovertræk Diverse - se udvalget her

Står du i øjeblikket og skal bruge et nyt havemøbelovertræk, men er i tvivl om hvilket et du skal bruge. Her på siden har vi samlet et bredt snit af markedets bedste havemøbelovertræk diverse. Der er rigtig mange forskellige muligheder for at pakke dine havemøbler, hynder, parasoller og hyndebokse ned, når det bliver dårligt vejr. Det er nemlig rigtig vigtigt at opbevare sine havemøbler forsvarligt og give den en god vedligeholdelse, så de overlever i rigtig lang tid. Her på siden har vi samlet overtræk, der hører til i kategorien “havemøbelovertræk diverse”. Det er typisk noget danskerne søger efter, når de er i tvivl om, hvilket overtræk de skal have til deres have eller altan. Havemøbelovertræk diverse byder på forskellige overtræk, der alle kan være gode at indkøbe, så man kan opbevare sine havemøbler forsvarligt om vinteren, i regnvejr eller når man ikke lige har dem i brug.

Uanset hvad du skal bruge, og hvilken situation du står i, så har vi, her hos havemøbelland helt sikkert noget, der falder i din smag. Vores møbelovertræk diverse er specifikt udvalgt efter funktionelle og æstetiske værdier, så der er helt sikkert et neutralt møbelovertræk, der passer dig.

Se vores udvalg af Havemøbelovertræk diverse her

Uanset om du skal bruge havemøbelovertræk diverse, til sæt eller andre typer overtræk til haven, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har nemlig samlet alt fra hyndeposer, overtræk til hyndebokse, overtræk til havepejse og meget andet her på siden. Skal du derfor bruge et lækkert overtræk, der kan holde dine havemøbler rene og tørre, så kan du helt sikkert finde et i kategorierne havemøbelovertræk diverse eller en af de andre sider med havemøbelovertræk vi har her hos Havemøbelland.dk. Det er nemlig vigtigt, at du passer på dine havemøbler og det gør du ved at købe produkterne i kategorien havemøbelovertræk diverse.

Pas godt på dine hynder med overtræk og hyndebokse

Faktisk er der flere gode grunde til at købe havemøbelovertræk diverse. For uanset om du skal bede om et havemøbelovertræk til en hyndeboks, en hængesofa eller en havepejs, så er formålene allesammen de samme - nemlig at passe godt på dit interiør i boligens udearealer. Selvom havemøbler er nogle af de mest modstandsdygtige og robuste møbler overhovedet, så holder de jo ikke til alting, hvis ikke du passer ordentligt på dem. Derfor er det vigtigt, at du kigger havemøbelovertræk diverse igennem, og anskaffer dig de overtræk du har brug for. På den måde kan du sikre dig, at du skal bekymre dig om, hvorvidt parasollen eller hyndeboksen overlever det dårlige vejr. Derudover forlænger du også levetiden på dine havemøbler, hvis du trækker et overtræk henover dit interiør.

Se vores store kollektion af interiør til haven hos Havemøbelland.dk

Her på Havemøbelland har vi nøje udvalgt alt fra havemøbler og hynder til havemøbelovertræk diverse. Vi har et kæmpe udvalg af forskelligt interiør, der giver alle muligheden for at designe lige præcis den have de ønsker sig. Kig dig omkring på siden og spørg os endelig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores interiør.