Hvide og sorte havebænke i træ


Hornbæk -  2 pers. bænk
Hvide og sorte havebænke i træ

Hornbæk - 2 pers. bænk

1.699,00 kr. 2.299,00 kr.
Flot hvid bænk i skandinavisk stil. I hvidmalet mahogni-træ. Bænken har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.Mål:Bredde: 120 cmDybde: 59 cmHøjde: 89 cmSiddehøjde: 45 cm

Hornbæk -  3. pers. bænk Hornbæk -  3. pers. bænk 2
Hvide og sorte havebænke i træ

Hornbæk - 3. pers. bænk

1.999,00 kr. 2.499,00 kr.
Flot hvid bænk i skandinavisk stil. Passer flot til haven hjemme, i sommerhuset eller kolonihavehuset. I hvidmalet mahogni-træ. Bænken har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.Mål:Bredde:150 cmDybde: 59 cmHøjde: 89 cmSiddehøjde: 45 cm  

Hornbæk - 2 pers. bænk - Sort Hornbæk - 2 pers. bænk - Sort 2
Hvide og sorte havebænke i træ

Hornbæk - 2 pers. bænk - Sort

1.699,00 kr. 2.299,00 kr.
Den klassiske havebænk i matsort. Bænken har behageligt armlæn og lav ryg med fint krydsmønster. Bænken har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig PU maling. Mål:Bredde: 120 cmDybde: 59 cmHøjde: 89 cmSiddehøjde: 45 cm

Hvide og sorte havebænke i træ

Overvejer at du at skabe et hyggeligt lille hjørne på din terrasse eller i din have, og skal det samtidig emme af romantik og idyl? Hos Hos Havemøbelland har vi et stort udvalg af hvide havemøbler, som kan skabe et romantisk stemning til din have. I vores sortiment finder du blandt andet hvide og sorte havebænke, i flotte designs og høj kvalitet.

Elegant og stilfuld have med en hvid havebænk

Hvide og sorte havemøbler er elegante i deres udtryk, og vores havebænke er ikke en undtagelse. Den hvide eller sorte farve er med til at bringe bænkens håndværk frem, og alle vores havebænke træ er produceret i kvalitetstræ og behandlet med største omhyggelighed. Hvide og sorte havemøbler i træ er med til at sætte fokus på havens små detaljer, og tager ikke fokus væk fra årstidernes smukke farver, men komplementerer til gengæld dem alle godt. Samtidig er disse havebænke tidløse - og går ikke af mode fra det ene år til det andet.

Fordelen ved hvide og sorte havebænke i træ er, at du kan indrette resten af haven i de farver, som du ønsker. Derfor kan du frit vælge den parasol, du ønsker, eller skeje ud på sædehyndernes farve. Med hvide eller sorte havebænke i træ er der med andre ord ikke behov for at begrænse dig til visse farveskemaer for at få det til at passe sammen, men du kan kombinere årstidens farver præcis, som du synes.

Behagelige hvide havebænke

Hos Havemøbelland er alle vores møbler i højeste kvalitet, og det kan mærkes på komforten. Vores hvide havebænke er alle produceret i naturlige træmaterialer, hvilket giver en anden følelse, når man benytter sig af dem. Derfor er det stadig en god ide, at anskaffe sig hynder og puder til havebænkene. Det er for det første med til at beskytte havebænkene for slid og brug, men også med til at give liv til din have. Hos Havemøbelland finder du et stort udvalg af hynder til din hvide havebænk. Når du har fundet din hvide havebænk kan du med fordel gå på jagt efter en nyt havebord, der matcher resten af dine nye havemøbler.

Pleje af hvide havemøbler i træ

Træ er et levende materiale, og derfor vil det udvikle sig over tid. Det betyder også, at det kræver vedligeholdelse at have hvide eller sorte havebænke i træ på udendørsarealerne. En fugtig karklud kan ofte gøre tricket, men ind imellem vil det kræve en omgang hvid maling og nedslibning. Vedligeholder du dine hvide eller sorte havebænke i træ regelmæssigt, kan de holde i mange år.

Hvide og sorte havebænke i træ kan ikke tåle frost og hårdt vejr. Det vil sige, at de vil holde længere, hvis de opbevares inden døre i vinterperioden, hvor de ikke bliver udsat for fugt og andet, i det kolde vintervejr. Du kan også finde en et havemøbelovertræk til din bænk - denne kan med fordel lægges over bænken, hvis det regner eller blæser meget.