Gavekort


Gavekort (bestem selv beløbet)
Gavekort

Gavekort (bestem selv beløbet)

100,00 kr.
Bestem selv prisen på dit gavekort F.eks. et gavekort på 700 kr: Tilføj 7 stk gavekort på 100 kr. til kurven og vi sender et samlet gavekort på 700 kr. Vi sender gavekort på det ønskede beløb som en PDF på mail.   

Gavekort

Mangler du gaveideer til dem du holder af? Hos Havemøbelland kan du købe flotte gavekort, som kan bruges i webbutikken og i vores fysiske butikker. Vores gavekort kan benyttes til alle varetyper, hvilket gør gavekortet til en skøn gave, når sommeren melder sin ankomst, og terrassen trænger til et nyt pift.

Brug dit gavekort i vores butikker

Når du skal bruge et gavekort i en af vores butikker eller vores webshop, så kan du finde en masse inspiration til, hvordan du bedst kan bruge dit gavekort. Der er mange forskellige serier på hjemmesiden, som du kan kigge på, når du skal finde dit nye havemøbelsæt eller måske en ny hængesofa, og her er et gavekort fra Havemøbelland et skønt trumfkort at have på hånden. Et gavekort behøver ikke være kedeligt, og du kan med stor glæde lægge kataloger med i pakken, når du giver gavekortet. Så kan dem du holder af lede efter lige præcis de tilbud, som de mangler i deres hjem.

Slip fantasien løs

Der er mange forskellige typer af varer på vores hjemmeside, og alle kan de købes med et gavekort fra Havemøbelland. Vi har for eksempel markiser, som kan give dig skygge til sommeren, som du kan købe med et gavekort. Vi har også forskellige typer af hynder, som kan ligges i vores mange forskellige typer af havestole. Her er det op til dig at mikse og matche de farver og faconer, som du har brug for, og alt kan lade sig gøre med et gavekort.

Tips til vedligeholdelse af dine nye produkter

Når du modtager dine produkter, som du har købt enten i vores fysiske butikker eller på vores webshop for dit gavekort, så er der nogle ting, som du skal være obs på. Køber du for eksempel teak havemøbler, så er det vigtigt, at du også køber olie og rensevæske. Dette gør, at dine møbler holder meget længere, og du får mere for dit gavekort. Har du i stedet købt hynder til dine havestole, så er det vigtigt, at du vasker dine hynder når du modtager dem. Gør du ikke det, så kan du risikere, at de smitter af i dit tøj. Vask dine hynder på 40 grader maks og hæng dem derefter til lufttørring. På denne måde sikre du faconen på dine hynder, så pasformen stadig er perfekt efter vask.

Kontakt os gerne

Vi står altid klar med råd og vejledning, skulle du mangle det efter at være blevet givet et gavekort til vores butikker. Du kan derfor altid ringe ind eller komme ind i en af vores fysiske butikker, hvor vi kan hjælpe med at finde de helt rigtige produkter til dig og dit hjem. hos Havemøbelland er vi stolte af vores kundeservice, og derfor kan du være sikker på, at vi nok skal finde en løsning til dig.