Hynder til foldestole


Alabama Universalhynde Alabama Universalhynde 2
Universalhynder

Alabama Universalhynde

199,95 kr. 349,95 kr.
Universalhynde Alabama i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm  Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Aqua.

Alis Universalhynde Alis Universalhynde 2
Universalhynder

Alis Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Alis struktur i polyester.  Mål: Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm 

Aston Sædehynde - 38x38 cm Aston Sædehynde - 38x38 cm 2
Sædehynder

Aston Sædehynde - 38x38 cm

129,95 kr. 269,95 kr.
Aston sædehynde i polyester. Passer til alle foldestole. Prisen er pr. stk. Der er anvendt 2 hynder på foto.  Str. 38B x 38D x 5H cm.

Aston Universalhynde Aston Universalhynde 2
Universalhynder

Aston Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Aston struktur i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm Findes i farverne: Sort, Sand, Natur, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Fritab Eksklusiv Universalhynde
Universalhynder

Fritab Eksklusiv Universalhynde

349,95 kr. 499,00 kr.
Fritab Eksklusiv Universalhynde i 100% Dralon. Passer bl.a. til teak-foldestole.   Str. B: 47 x L: 99 cm (ryghøjde: 57 cm, siddedybde: 42 cm) x 5 cm. 

Hynder til foldestole

Her hos Havemøbelland finder du mange forskellige flotte hynder til foldestole. Der er en stor variation af farver og designs, som gør, at du ikke bliver skuffet, når du mangler et nyt pift til dine havemøbler. Vores hynder til foldestole er lavet af en god kvalitet, og de er skabt ud fra designs, som kan passe ind i ethvert hjem uden problemer. Det eneste du skal bekymre dig om er, at vælge den helt rigtige havestol, som passer til.

Indret med flotte hynder til foldestole

Når du gerne vil indrette dit hjem med smukke hynder til foldestole, skal du huske at koordinere farverne med den stil, du er tilpas med. Her kan du tænke på om farverne på dine hynder til foldestole skal være hvide for at skabe et skarpt udseende, eller om du heller vil finde hynder, som er i mere jordnære farver som grå eller brun. Uanset dit valg af hynder til foldestole, kan du ikke gå galt i byen, når du vælger en hynde med en farve, som kan tage imod den danske sol. Vælger du mere neutrale farver af hynder til havestole, skal du ikke bekymre dig for, om farven går hurtigt væk og ændrer sig på grund af elementerne.

Komfort er alfa og omega

Når du skal føle dig komfortabel, er valget om at købe hynder til foldestole det bedste, som du kan tage. Og du kan hurtigt tilføje et komfortabelt element til for eksempel teak havestole eller måske café stole. Den typer af komfort, som du køber, når du køber hynder til foldestole hos Havemøbelland, er i toppen.

Husk vedligeholdelse af dine hynder

Husk også at købe en hyndeboks, hvor du kan opbevare din hynder, når de ikke er i brug. Dette gør, at dine hynder til foldestole er beskyttet for vind og vejr, og du kan med god ro i sindet gå indenfor, når regnen begynder at melde sig, for dine hynder er sikkerhed. Hos Havemøbelland finder du et stort udvalg af hynder, havestole og hyndebokse, som gør, at du kan blive klar til den danske sommer.