Fragt

Fragt kr. 100,-
DIVERSE

Fragt kr. 100,-

100,00 kr.
Fragt kr. 200,-
DIVERSE

Fragt kr. 200,-

200,00 kr.
Fragt kr. 300,-
DIVERSE

Fragt kr. 300,-

300,00 kr.
Fragt kr. 500,-...
Fragt

Fragt kr. 500,- Ikke-brofaste øer

500,00 kr.
Fragten på kr. 500 til ikke-brofaste øer skal tillægges den normale fragtpris. Kontakt os gerne for oplysning af fragtpris på levering til ikke-brofaste øer.

Hurtig og effektivt fragt af havemøbler i hele Danmark

Hos Havemøbelland får du altid effektivt, sikker og billig fragt af møbler - levering til størstedelen af Europa og norden

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi leverer hurtigt og effektivt i hele det Danske land. Nedenfor er en række nyttige informationer angående vores fragt, inden du bestiller. 

Fragttyper

Hos Havemøbelland er vi klar over, at der er forskel på vores varer. Både i størrelse og i vægt. Ingen kunde skal betale en overordentlig dyr fragt for et enkelt produkt af beskeden størrelse. Derfor har vi selvfølgelig diverse forskellige fragttyper, så du kan få din vare leveret så forsvarligt og så billigt som muligt. Vores leveringstid ligger normalt på 4-7 hverdage.

Lige nu har vi 1/2 pris på fragten. Rabatten af fratrukket i de nedenstående priser.

Lille levering koster 100 kr. Køber du flere af de mindre varer som for eksempel fem sædehynder eller derover, overgår du til denne leveringstype. 

Mellem levering koster 200 kr. Denne levering drejer sig om en bestilling, der kan være på en halv palle.

Stor levering koster 300 kr. Denne levering drejer sig om bestillinger, der kan være på en helpalle. 

Levering til ikke-brofaste øer koster 500 kr.

Vi fragter selv på korte afstande

Hos Havemøbelland går vi meget op i, at din fragt foregår ordentligt. Så meget, at vi selv leverer vores varer i egne fragtbiler på de kortere afstande. På de længere afstande, har vi allieret os med Danske Fragtmænd, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Reklamationsret er noget, vi tager alvorligt

Sikkerheden for dine varer er naturligvis vores højeste prioritet i forbindelse med fragt. Men når det er sagt, kan det altid ske, at der går noget galt med fragten. Får du leveret et beskadiget møbel eller produkt af os, kan du naturligvis gøre brug af din reklamationsret. Alt efter situationen er det muligt at få ombyttet eller repareret dine varer. I visse situationer vil det også give mening at få et nedslag i prisen eller pengene tilbage.