Positionshynder


Alabama Positionshynde Alabama Positionshynde 2
Positionshynder

Alabama Positionshynde

299,95 kr. 399,95 kr.
Alabama pos hynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:6 cm. Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Natur, Olivengrøn. 

Alis Positionshynde Alis Positionshynde 2
Positionshynder

Alis Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Positionshynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:7 cm (excl. volant-kant).

Aston Paris Positionshynde Aston Paris Positionshynde 2
Positionshynder

Aston Paris Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Aston Paris positionshynde i strukturstof. 100% polyester.  Passer til de fleste positionsstole. Mål: L:112 x B:48 x H:5 cm. Findes i farverne: Sand, Natur, Sort, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Aston Positionshynde Aston Positionshynde 2
Positionshynder

Aston Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Aston pos struktur hynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:7 cm (excl. volant-kant)

Fritab Eksklusiv... Fritab Eksklusiv... 2
Positionshynder

Fritab Eksklusiv Positionshynde

699,00 kr. 799,00 kr.
Fritab Eksklusiv 5 pos. hynde i 100% Dralon. Med aftagelig nakkepude.  Passer til positionsstole. Absolut bedste komfort!  Mål: 50B x 123H x 8 cm.


Hynde til Rio Pos. stol Hynde til Rio Pos. stol 2
Positionshynder

Hynde til Rio Pos. stol

499,95 kr. 599,95 kr.
Luksus-hynde der passer til Rio Positionsstole.  Mål: L:124 x B:49 x H:6/7,5 cm.(Rygdel: L: 66 x B: 49 x H: 6 cm - Sædedel: L: 52 x B: 49 x H: 7,5 cm)

Positionshynde - Sort Positionshynde - Sort 2
Positionshynder

Positionshynde - Sort

149,95 kr. 199,95 kr.
Positionshynde fremstillet i 100% polyester. Sort strukturstof.  Mål (excl. volant-kant):Længde: 118 cmBredde: 44 cmHøjde: 5 cm

Positionshynder

Er du på udkig efter nye positionshynder til dine havemøbler i 2020, og vil du gerne være med på tidens havetrends? så er du kommet til det rigtige sted. Hos Havemøbelland har vi nemlig samlet en hel del forskellige, farverige og særdeles flotte positionshynder, der passer til dit havemøbelsæt hjemme i haven eller sommerhuset. Vi har lidt af hvert i positionshynder uanset hvilket design, facon og farve du søger til at pynte dine havemøbler. Vi har mange forskellige positionshynder, sædehynder og generelt et stort udvalg af forskellige hynder til din haves interiør. Skal du derfor have fat i nye flotte farver, der kan være en skærende kontrast til havemøblernes ellers rå udtryk, så kan du uden tvivl finde nogle her.

Hynder til havestolene er essentielle til ethvert møbelsæt, og med vores positionshynder er du garanteret en god siddeplads rundt om havebordet. Derudover giver det et nærmest splinternyt look, når du smider et par positionshynder på de slidte havemøbler, og positionshynder kan derfor fylde boligens udearealer med energi.

Stort udvalg af positionshynder til havemøbler

Uanset om du skal bruge positionshynder, dækstolshynder, eller andre former for hynder til dine havemøbler, så klarer vi den. På de varmeste sommerdage kan det nemlig være rigtig rart at smide et par positionshynder på havemøblerne, og ellers bare nyde solen og det gode vejr. Positionshynder sikrer nemlig, at du sidder perfekt når den står på ren afslapning i haven. Desuden støtter positionshynder din krop ergonomisk, når du sætter dig i forskellige positioner og stilling afhængigt af, hvad du foretager dig i den. Det justerer støtten alt efter om du sidder tilbagelænet og læser en god bog, eller du er igang med det store festmåltid til grillfesten med vennerne. Derfor er positionshynder en essentielt del af enhver haves inventar, da de altid kan findes frem, når det bliver godt vejr - og er super enkle at opbevare. 

Sæt et særlig præg på haveindretningen

Foruden at sikre dig krop ergonomisk og god siddeplads, så er positionshynder også en måde at sætte præg på dine haves indretning. I vores udvalg kan du finde positionshynder i mange forskellige farver, og på den måde kan du være med til at definere farveskalaen på altanen, terassen eller i sommerhuset. I sig selv kan havemøbler godt være meget rå at se på, men hvis du smider et par flotte og farverige positionshynder på dem, kan indretningen og stemningen blive en helt anden. Derudover er det super nemt at opbevare en stak positionshynder, da de let kan foldes sammen, og tages med indenfor - eller også kan du benytte en hyndeboks til opbevaringen af dine positionshynder.

Se vores store udvalg hos Havemøbelland.dk

Hos Havemøbelland.dk har vi alt, hvad der hører til haven. Det gælder både havemøbler, parasoller, lounge møblerhynder og meget andet tilbehør, der skal til for at skabe de optimale rammer i boligens udearealer. Kig dig omkring, og spørg os endelig, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med. Vi skal forsøge at svare på dem, så godt vi kan - og du er naturligvis også velkommen i en af vores fysiske butikker på Sjælland.