Kurvemøbler

 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Kvadratisk Lanterne

800549
499,95 kr. 699,00 kr.
Stor lanterne i naturrattan. Med hank og med glasindsats til lys. Skaber et smukt lys.Alle varer i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to er fuldstændig ens.Mål:35 x 35 x 35 cm.  
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Kvadratisk Lanterne - Sort

800548
499,95 kr. 699,00 kr.
Stor lanterne i sortmalet naturrattan. Med hank og med glasindsats til lys. Alle varer i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to er fuldstændig ens.Mål:H: 50 cm x D: 27 cm x B: 27 cm.  
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Lampeskærm - Sort

800778
999,00 kr. 1.499,00 kr.
Flot lampeskærm i sortmalet natur-rattan. Giver et rigtig flot lys. Skærmen er håndflettet efter stolte håndværksmæssige traditioner. Med 1,75 meter ledning, fatning og lofts-roset.Mål: H: 54 cm. Ø: 54 cm. Alle varer i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to er fuldstændig ens.  
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Loungestol i natur-rattan m/metalstel

800361
1.299,00 kr. 1.899,00 kr.
Flot stol med sæde i flettet natur-rattan og stel i metal. Perfekt til udestue eller overdækket terrasse. Ikke egnet til udendørs brug. Mål:H: 72 cm. B: 69 cm. D: 59 cm. Siddehøjde: 30 cm. Alle møbler i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to møbler er fuldstændig ens.  
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Rund Skammel

800641
799,00 kr. 1.199,00 kr.
Dekorativ skammel i håndflettet natur-rattan. Perfekt til udestue eller overdækket terrasse. Ikke egnet til udendørs brug. Mål: Ø: 52 cm. H: 46 cm Alle møbler i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to møbler er fuldstændig ens.  
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Koboo Skammel i natur-rattan m/metalstel

800362
599,00 kr. 899,00 kr.
Flot skammel med flet i natur-rattan og stel i metal. Perfekt til udestue eller overdækket terrasse. Ikke egnet til udendørs brug. Mål: H: 27 cm. B: 50. D: 42 cm.  Alle møbler i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to møbler er fuldstændig ens.      
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Padang Bord m/glasplade - Ø50 cm

576650
1.999,00 kr. 2.499,00 kr.
Et smukt og meget anvendeligt bord med bordplade i hærdet glas. Passer perfekt til en overdækket terrasse eller udestuen. Ikke egnet til udendørs brug. Da møblet er håndflettet i naturmateriale kan der forekomme små farveforskelle. Møbler i naturrattan kan holde i årtier, hvis de står i udestue eller på en overdækket terrasse.Mål:Ø50 cm. 50 cm højt.
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Padang Lænestol m/skammel

57664+57665
4.499,00 kr. 5.999,00 kr.
En virkelig flot lænestol med tilhørende skammel. Stol og skammel er fremstillet i naturrattan og er håndflettet.Stolen er ergonomisk udformet for maksimal komfort.Passer perfekt til den overdækkede terrasse eller udestuen. Ikke egnet til udendørs brug. Da møblerne er håndflettet i naturmateriale kan der forekomme små farveforskelle.Møbler i naturrattan...
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Padang Sæt m/lænestole, skamler og bord

Padang sæt
9.999,00 kr. 13.997,00 kr.
Et super flot sæt til afslapning i udestuen eller på den overdækkede terrasse. Ikke egnet til udendørs brug. Sættet består af 2 lænestole, 2 skamler samt bord med bordplade i hærdet glas. Da møblerne er håndflettet i natur rattan kan der forekomme naturlige variationer. Møbler i naturrattan kan holde i årtier, hvis de står i udestue eller på en overdækket...
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Rattan fletkurve - Sæt med 3 stk.

AC118 - sæt
799,00 kr. 1.299,00 kr.
Sæt med 3 flotte kurve i naturrattan. Kurvene er håndflettede og kan bruges til mange forskellige formål. Mål: Lille: 46 x 47 cmMellem: 49 x 51 cmStor: 51 x 58 cm.     Alle varer i natur-rattan er flettet i hånden så der vil være naturlige variationer – ikke to er fuldstændig ens.       
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Rattan loungestol m/hynde

CH111
1.999,00 kr. 2.999,00 kr.
Lækker loungestol i natur-rattan flet. Hynde medfølger. Mål:100 x 83 x 83 cm    
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Rattan spisestol

50131
999,00 kr. 1.499,00 kr.
Fantastisk flot håndlavet stol i kraftig naturfarvet rattan. Incl. hynde med naturfarvet stof.  Passer perfekt til den overdækkede terrasse eller udestuen. Ikke egnet til udendørs brug. Da møblerne er håndflettet i naturmateriale kan der forekomme små farveforskelle.Møbler i naturrattan kan holde i årtier, hvis de står i udestue eller på en overdækket...
 • På tilbud!
Available
INDEMØBLER

Rattan spisestol - Sort

CH116
799,00 kr. 1.299,00 kr.
Fantastisk flot håndlavet stol i sort og naturfarvet rattan. En virkelig smuk stol. Læg evt. en pude, et lammeskind eller et quiltet tæppe i stolen.Mål:Højde: 95 cmBredde: 55 cmDybde: 38 cmSiddehøjde: 45/42 cm.   

Kurvemøbler for enhver smag

Før i tiden kunne man ikke vende sig om, uden man stødte på et kurvemøbel i rattan – eller peddigrør, som det hed dengang. Så blev der lidt stille om de flettede møbler i et par årtier, og nu kurvemøblerne tilbage for fuld kraft. Det gør slet ingenting, for kurvemøbler er både smukke, lette og komfortable, og sofaer såvel som skærme til lamper kan være med til at sætte en hyggelig og naturlig stemning.

Natur-rattan kommer fra den sydøstasiatiske palmesort, rotang, og materialet har nogle helt igennem fantastiske egenskaber. Rotang-palmen sender grene på op til 200 meters længde vandret ud i luften, og de grene er utrolig stærke og ensartede i tykkelsen. Derfor egner rattan sig så godt til møbler, for det er et let, men utrolig slidstærkt materiale. Et kurvemøbel kan holde i generationer, hvis du passer på det.

De bøjelige rør kan antage stort set alle former, og kurvemøbler veksler mellem de lette og elegante til de næsten mere massive og næsten skulpturelle. Fælles for dem er dog, at møblerne stadig er utroligt lette – både hvad angår vægt og udtryk.

Sådan plejer du dine kurvemøbler

Kurvemøbler egner sig fint til et liv i udestuen eller på den overdækkede terrasse, mens materialet har lidt større udfordringer, når det bliver direkte udsat for sol og regn. Så mister peddigrørene deres flotte farve.

Rattan må ikke tørre helt ud, da rørene så mister elasticiteten og dermed bæreevnen. Derfor er det en god idé at sætte dine møbler ud, når der er tåget eller fugtigt i vejret – og altså ikke i regnvejr. Alternativt kan du give dem lidt fugt med demineraliseret vand i en vandforstøver, når sommeren er rigtig tør. Vent i øvrigt med at sætte dig i møblerne, før de er blevet tørre igen. Så undgår du at komme til at misforme dine rattan-stole.

Du rengør nemmest dine rattan-møbler ved at støvsuge dem med et børstemundstykke på støvsugeren. Herefter kan du tørre dem af med en klud vredet op i demineraliseret vand.

Har du en kondenstørretumbler, anbefaler vi, at du genbruger kondensvandet derfra. Det er nemlig demineraliseret, og det egner sig fremragende til de situationer, hvor kalk er uønsket – som eksempelvis rengøring, vinduesvask og strygning.

Når mørket og kulden trænger sig på, og dine kurvemøbler skal ind og overvintre, anbefaler vi, at du opbevarer dem i et tørt og ventileret rum – og igen passer på, at rørene ikke tørrer helt ud.