Diverse solvogne og liggestole

  • Nedsat pris / -1.000,00 kr.
Available
SOLVOGNE / LIGGESTOLE

Adirondack stol - Grå

21838
1.999,00 kr. 2.999,00 kr.
Skøn adirondack-stol som vi kender den, fra de amerikanske film. Fremstillet i FSC-certificeret fyrretræ der er malet i en flot grå farve.  De brede armlæn giver plads til at ha' en kop kaffe stående. Stolen leveres incl. skammel.  Mål: Bredde: 71 cmHøjde: 94 cmDybde: 90 cmSiddedybde: 50 cmSiddebredde: 50 cmSiddehøjde: 36 cmHøjde armlæn: 54 cm
  • På tilbud!
Available
Hvide havestole

Adirondack Stol - Hvid

21831
1.699,00 kr. 2.999,00 kr.
Den fantastiske Adirondack stol, som mange kender, når de har besøgt USA. Der er plads til en kop kaffe eller en drink på det brede armlæn. Stolen leveres med skammel.I hvidmalet svensk fyrretræ.  Mål:B: 71 x H: 94 x cm.
  • På tilbud!
Available
SOLVOGNE / LIGGESTOLE

Liggestol - Sort

81008
599,00 kr. 899,00 kr.
Den helt klassiske liggestol i ekstra kraftig udførelse. Perfekt til den lille altan eller en tur på stranden. Kan nemt klappes sammen. Kan indstilles i 4 positioner.Sortlakeret akacietræ med gråt stof i polyester. 
  • Nedsat pris / -3.000,00 kr.
Available
HAVEMØBELSÆT

Tisvilde Strandsofa

70032400001
2.999,00 kr. 5.999,00 kr.
Strandsofa med plads til 2 personer. Ryggen kan indstilles så man kan læne sig tilbage. Derudover er der fodstøtter som kan trækkes ud samt et lille bord der kan klappes op. Fremstillet i hårdt træ. Med marine/hvid ternede hynder og 2 små puder. Sider og tag i hvid polyrattan-flet. Mål:H: 160 cmL: 120 cmD: 75/120 cm

Diverse solvogne og liggestole til ren afslapning

Hos Havemøbelland.dk finder du et bredt udvalg af diverse solvogne og liggestole til fordelagtige priser. Vores designs er inspireret af de nordiske traditioner med et retro udtryk, inden for boligindretning. Der er med andre ord en tidløs og stilren designlinje i vores sortiment. De rene linjer og afdæmpede nuancer gør, at solvognene og liggestolene let kan kombineres med terrassens, altanens eller havens øvrige havemøbler, lanterne og planter og krukker.
Det enkle og elegante design kan holdes som det er, eller det kan piftes op med havetilbehør. Dette giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen. Hvis der ikke medfølger hynder eller puder til solvognene eller liggestolene, er det også en mulighed at anbringe et tæppe i din solvogn eller liggestol, så komforten optimeres. Ønsker du at supplere med hynder eller puder, kan du tage et kig på vores udvalg af hynder og puder lige her.

Hvad er forskellen på en solvogn eller en liggestol?

Kært barn har mange navne - de forskellige betegnelser ‘liggestol’, ‘solstol’ og ‘solseng’ bruges ofte vilkårligt, når man taler om havemøbler, der kan benyttes til at tage sig en afslappende stund i haven. Sandheden er, at møblerne faktisk kan præcist det samme langt hen ad vejen - nemlig danne den perfekte oase for en rolig stund i solen. Det er selve udformningen af møblet, der determinere, hvilken betegnelse vi benytter hos Havemøbelland til diverse solvogne og liggestole.
En liggestol eller en solstol ligner typisk en stol i udformningen - dog en mere komfortabel udgave af en stol, som kan indstilles i ryggen, og hvor du har mulighed for at lægge fødderne op. Her får du stadig fornemmelsen af at du ‘sætter dig ned’.
Dette er den afgørende forskel fra en solvogn, hvor du i stedet lægger dig ned. Dertil er en solvogn oftest udstyret med mindst to hjul, så du kan flytte rundt på den. En solseng er også oftest lidt større, og er i højere grad beregnet til at stå et fast sted på terrassen eller i haven.

Vælg den helt rigtige solvogn eller liggestol

Hos Havemøbelland lægger vi særlig vægt på kvaliteten af vores udendørsmøbler, fordi vi ved, at de slides i det omskiftelige danske vejr. Hvis du ikke har mulighed for at opbevare din solvogn eller liggestol i et haveskur eller overdækket, er det nødvendigt, at du vælger havemøbler i et materiale, der kan holde til at stå udenfor i alt slags vejr. Vælg eksempelvis den helt klassiske liggestol i ekstra kraftig udførelse, der er perfekt til den lille altan eller en tur på stranden. Denne liggestol kræver ikke den store vedligeholdelse, og kan nemt klappes sammen og opbevares indendørs.
Derudover tilbyder Havemøbelland diverse solvogne og liggestole i flere forskellige modeller og i forskellige nuancer. Hos Havemøbelland finder du havemøbler der er fremstillet i vedligeholdelsesfrit materiale, for at gøre det så nemt som muligt for dig som bruger. Vi tilbyder eksempelvis havemøbler i teaktræ i aluminiumsstel. Se denne udgave lige her.