Sengebord - Stål Sengebord - Stål 2
Borde

Sengebord - Stål

599,00 kr. 999,00 kr.
Fint lille sengebord i enkelt design. Bordet har en lille skuffe med greb i messing. Fremstillet i mat sort pulverlakeret stål. Mål:Bredde: 43 cmDybde: 41 cmHøjde: 50 cm
Skrivebord - Stål
Skriveborde

Skrivebord - Stål

999,00 kr. 2.999,00 kr.
Enkelt skrivebord i stramt industrielt look.  Fremstillet i mat sort pulverlakeret stål. Der er en åben hylde samt et skab med en hylde. Mål: Bredde: 100 cmDybde: 55 cmHøjde: 75 cm

Vitrineskab m/2 glaslåger -... Vitrineskab m/2 glaslåger -... 2
Vitrineskabe

Vitrineskab m/2 glaslåger - Stål

2.499,00 kr. 3.999,00 kr.
Enkelt og stilrent vitrineskab i industrielt design. Fremstillet i sort pulverlakeret stål. Der er 2 glaslåger i skabet.  Mål: Bredde: 75 cmDybde: 35 cmHøjde: 151 cm

Metal møbler – møbler produceret i moderne materiale

Metal er et praktisk og enkelt materiale, som passer perfekt ind i det skandinaviske og stilrene look. De lige linjer passer ligeledes særdeles godt til den minimalistiske indretning og får hjemmet til at stå skarpt. Møbler af metal giver kant til hjemmet og fungerer fantastisk sammen med træ, da det skaber en flot kontrast i det nordiske hjem. Du kan på mange måder placere metalmøbler i dit hjem, for eksempel i form af vitrineskabe, sengeborde, skriveborde eller skabe og lade det hårde materiale give modspil til de bløde møbler, puder og tæpper.

Metal er et hårdført materiale

I hverdagen bruger vi metal til rigtig mange forskellige ting, og metal er derfor et materiale, der er at finde omkring os hele tiden. Metal er nemlig et stærkt og hårdført materiale, der kan klare en større belastning, og metallet er derfor særligt egnet til for eksempel reoler, skabe eller ben til diverse møbler. Skabe, vitrineskabe og bordben til plankeborde er derfor oplagte møbler at udforme i metal, da de kan bære den tunge vægt.

Metalmøbler – Den industrielle, romantiske og nordiske indretningsstil

Møbler af metal passer ind i mange forskellige stilarter indenfor boligindretning. Metal er nemlig et ret enkelt og stilrent materiale, der ikke støjer for meget i indretningen, hvilket gør det kompatibelt med mange forskellige stilarter inden for boligindretning.

Der er ingen tvivl om at den industrielle indretning er kommet for at blive. Metalmøbler passer, for eksempel, perfekt ind i den industrielle indretning, hvor metallet med fordel kan understøtte et cool og råt look. Mange af danskernes fortrukne indretningsstil indeholder ofte en blanding af jern, metal, stål og rustikt træ, som understøtter den industrielle boligindretning. 

Derudover er de industrielle møbler og indretningen stærkt afhængige af forskellige typer af naturmaterialer. Uanset om det er sofabordet, spisebordet eller skabe, er naturelementer et must-have for at opnå den industrielle stil i hjemmet. 

Metal møbler kan også med fordel anvendes i den lyse og mere romantiske indretningsstil. Her kan møbler af metal anvendes til at skabe balance og kontrast i den romantiske og idylliske æstetik. Samtidig kommer metal møbler også til sin ret i den nordiske stil. Med det enkle og minimalistiske look komplimenterer metal møbler det nordiske look helt perfekt. 

Med sin stilrenhed og enkle træk formår møbler af metal derfor at passe ind i langt de fleste stilarter, når det kommer til boligindretning.