Hvide solvogne og liggestoleAdirondack Stol - Hvid Adirondack Stol - Hvid 2
Hvide og sorte havestole i træ

Adirondack Stol - Hvid

2.999,00 kr. 3.499,00 kr.
Den fantastiske Adirondack stol, som mange kender, når de har besøgt USA. Der er plads til en kop kaffe eller en drink på det brede armlæn. Stolen leveres med skammel.I hvidmalet svensk fyrretræ.  Mål:B: 71 x H: 94 x cm.

Hornbæk - Solvogn Hornbæk - Solvogn 2
Hvide solvogne og liggestole

Hornbæk - Solvogn

2.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Flot hvid solvogn i skandinavisk stil. Med lille bord, der kan hænges på siden, så kaffekoppen eller drinken er inden for rækkevidde. Solvognen kan justeres så den bøjer ved benene, hvis man har brug for at ændre position og ikke kun ligge med strakte ben. Herudover kan ryglænet sættes i flere positioner og det kan også lægges helt ned, så man kan ligge...


Samsø Solvogn - Grå Samsø Solvogn - Grå 2
SOLVOGNE / LIGGESTOLE

Samsø Solvogn - Grå

2.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Luksus solvogn med hjul. Stellet er i antracitgrå aluminium og lamellerne er i den flotteste kerneteak. Mål:Længde: 193 cmBredde: 64 cmHøjde: 37 cm  Bemærk at vores Samsø kollektion er en opgraderet version, med stålkerne i alle alu-stel, for at sikre en mere stabil og lang levetid. Ydermere er vores teaktræ særligt udvalgt kerneteak af den bedste...


Samsø Solvogn - Hvid
SOLVOGNE / LIGGESTOLE

Samsø Solvogn - Hvid

2.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Luksus solvogn med hjul. Stellet er i hvidmalet aluminium og lamellerne er i kerneteak. Bemærk at vores Samsø kollektion er en opgraderet version, med stålkerne i alle alu-stel, for at sikre en mere stabil og lang levetid.Ydermere er vores teaktræ særligt udvalgt kerneteak af den bedste kvalitet. Mål:L 193 x B 64 x H 37 cm.  

Hvide solvogne og liggestole til enhver smag

I de sidste mange somre har vi set en udvikling, der har sat dekorative elementer til haven og terrassen på dagsordenen hos den almene dansker. Danskerne vælger i stigende grad at holde ferie hjemme, og på trods af svingninger hos vejrguderne, har der i de sidste år været mulighed for at nyde en god mængde sommersol.

I forlængelse af dette, er hvide solvogne og liggestole blevet populært i de danske hjem. Hvide solvogne og liggestole er stilrene, de er minimalistiske, og de passer ind i de fleste hjem. Når mange vælger at gå med hvide solvogne og liggestole, signalerer de en vis minimalisme og naturlighed.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af hvide solvogne og liggestole - er du mere til træfarver eller andre nuancer, kan du finde teak solvogne og liggestole.

Trænger din terrasse eller have til en opfriskning?

Mangler du en opfriskning til enten have eller terrasse, og er du på udkig efter møbler i tidløst design? Så er hvide solvogne og liggestole lige noget for dig. Vi bestræber os på at have lige netop det udvalg i havemøbler, herunder hvide solvogne og liggestole, som passer danskerne bedst. Er du eksempelvis interesseret i havebænke, kan du se med her, eller er du blot på udkig efter nye havehynder, så har vi udvalget til dig.

Når det kommer til hvide solvogne og liggestole, bestræber vi os på at have et udvalg, der passer netop ind i din helt egen indretningsstil. Ønsker du for eksempel hvide solvogne og liggestole med armlæn? Eller er du på udkig efter hvide solvogne og liggestole, der let kan slås sammen?

Hos Havemøbelland kan du finde det hele - til en fornuftig pris.

Danmarks bedste inden for hvide solvogne og liggestole

Er der noget vigtigere end glade kunder? Det synes vi ikke. Vi går hos Havemøbelland meget op i at levere både varer og service af højeste kvalitet. Vi anser os selv som de bedste, når de kommer til havemøbler - også inden for hvide solvogne og liggestole. Vores kunder er ligeledes glade - således er vi i skrivende stund bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot.
Det betyder, at når du bestiller hvide solvogne og liggestole hos os, får du den bedste service og det hurtigste forløb.

Havemøbler der passer til alle årstider - og prisklasser

Når vejret i Danmark tillader at opholde sig ude, nyder mange danskere at opholde sig udendørs. Derfor er det essentielt, at du altid har gode udemøbler af høj kvalitet, som du kan nyde når der rigtig skal slappes af.  

Vi har et stort udvalg af hvide solvogne og liggestole i et tidløst og naturligt design. Vores udvalg af hvide solvogne og liggestole indeholder møbler til enhver stil. Find også hyggeligt tilbehør til haven.

Samtidig har vi hos Havemøbelland lige nu tilbud på hvide solvogne og liggestole, så du ikke skal ærgre dig over at have brugt en formue på den solvogn, som du går og drømmer om.