Hvide solvogne og liggestole

  • På tilbud!
Available
Hvide havestole

Adirondack Stol - Hvid

21831
1.699,00 kr. 2.999,00 kr.
Den fantastiske Adirondack stol, som mange kender, når de har besøgt USA. Der er plads til en kop kaffe eller en drink på det brede armlæn. Stolen leveres med skammel.I hvidmalet svensk fyrretræ.  Mål:B: 71 x H: 94 x cm.
  • På tilbud!
Available
SOLVOGNE / LIGGESTOLE

Liggestol - Hvid

81077
599,00 kr. 899,00 kr.
Den helt klassiske liggestol i ekstra kraftig udførelse. Perfekt til den lille altan eller en tur på stranden. Kan nemt klappes sammen. Kan indstilles i 4 positioner.Hvidlakeret akacietræ med gråt stof i polyester. 
  • Nedsat pris / -3.000,00 kr.
Available
HAVEMØBELSÆT

Tisvilde Strandsofa

70032400001
2.999,00 kr. 5.999,00 kr.
Strandsofa med plads til 2 personer. Ryggen kan indstilles så man kan læne sig tilbage. Derudover er der fodstøtter som kan trækkes ud samt et lille bord der kan klappes op. Fremstillet i hårdt træ. Med marine/hvid ternede hynder og 2 små puder. Sider og tag i hvid polyrattan-flet. Mål:H: 160 cmL: 120 cmD: 75/120 cm

Hvide solvogne og liggestole til enhver smag

I de sidste mange somre har vi set en udvikling, der har sat dekorative elementer til haven og terrassen på dagsordenen hos den almene dansker. Danskerne vælger i stigende grad at holde ferie hjemme, og på trods af svingninger hos vejrguderne, har der i de sidste år været mulighed for at nyde en god mængde sommersol.

I forlængelse af dette, er hvide solvogne og liggestole blevet populært i de danske hjem. Hvide solvogne og liggestole er stilrene, de er minimalistiske, og de passer ind i de fleste hjem. Når mange vælger at gå med hvide solvogne og liggestole, signalerer de en vis minimalisme og naturlighed.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af hvide solvogne og liggestole - er du mere til træfarver eller andre nuancer, kan du finde teak solvogne og liggestole.

Trænger din terrasse eller have til en opfriskning?

Mangler du en opfriskning til enten have eller terrasse, og er du på udkig efter møbler i tidløst design? Så er hvide solvogne og liggestole lige noget for dig. Vi bestræber os på at have lige netop det udvalg i havemøbler, herunder hvide solvogne og liggestole, som passer danskerne bedst. Er du eksempelvis interesseret i havebænke, kan du se med her, eller er du blot på udkig efter nye havehynder, så har vi udvalget til dig.

Når det kommer til hvide solvogne og liggestole, bestræber vi os på at have et udvalg, der passer netop ind i din helt egen indretningsstil. Ønsker du for eksempel hvide solvogne og liggestole med armlæn? Eller er du på udkig efter hvide solvogne og liggestole, der let kan slås sammen?

Hos Havemøbelland kan du finde det hele - til en fornuftig pris.

Danmarks bedste inden for hvide solvogne og liggestole

Er der noget vigtigere end glade kunder? Det synes vi ikke. Vi går hos Havemøbelland meget op i at levere både varer og service af højeste kvalitet. Vi anser os selv som de bedste, når de kommer til havemøbler - også inden for hvide solvogne og liggestole. Vores kunder er ligeledes glade - således er vi i skrivende stund bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot.
Det betyder, at når du bestiller hvide solvogne og liggestole hos os, får du den bedste service og det hurtigste forløb.

Havemøbler der passer til alle årstider - og prisklasser

Når vejret i Danmark tillader at opholde sig ude, nyder mange danskere at opholde sig udendørs. Derfor er det essentielt, at du altid har gode udemøbler af høj kvalitet, som du kan nyde når der rigtig skal slappes af.  

Vi har et stort udvalg af hvide solvogne og liggestole i et tidløst og naturligt design. Vores udvalg af hvide solvogne og liggestole indeholder møbler til enhver stil. Find også hyggeligt tilbehør til haven.

Samtidig har vi hos Havemøbelland lige nu tilbud på hvide solvogne og liggestole, så du ikke skal ærgre dig over at have brugt en formue på den solvogn, som du går og drømmer om.