Hvide havestole

  • På tilbud!
Available
Hvide havestole

Adirondack Stol - Hvid

21831
1.699,00 kr. 2.999,00 kr.
Den fantastiske Adirondack stol, som mange kender, når de har besøgt USA. Der er plads til en kop kaffe eller en drink på det brede armlæn. Stolen leveres med skammel.I hvidmalet svensk fyrretræ.  Mål:B: 71 x H: 94 x cm.
  • På tilbud!
Available
Caféstole

Amalienborg - Foldestol m/armlæn

3531011
899,00 kr. 999,00 kr.
Flot foldestol i hvidmalet mahogni-træ. Passer godt til Amalienborg foldeborde. Stolen har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.
  • På tilbud!
Available
Caféstole

Amalienborg - Foldestol u/armlæn

3540011
699,00 kr. 899,00 kr.
Flot foldestol i hvidmalet mahogni-træ. Passer perfekt til altanen. Passer godt til Amalienborg foldeborde.Stolen har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.Mål: Bredde: 45 cmHøjde: 83 cmSiddehøjde: 43,5 cm
  • På tilbud!
Available
Hvide havestole

Amalienborg - Positionsstol

3605011
999,00 kr. 1.599,00 kr.
Flot positionsstol med 5 positioner.  Kan foldes helt sammen, så den næsten intet fylder. Passer fint ved spisebordet eller til afslapning i haven. I hvidmalet mahogni-træ. Stolen har været igennem en specialudviklet grundingsproces. Herefter bliver møblet lakeret flere gange med en kraftig hvid PU maling.Mål:Sædedybde: 45 cmHøjde: 104 cmHøjde ryglæn: 70...
  • Nedsat pris / -1.000,00 kr.
Available
Havesofaer

Duosofa - Hvid

1961177
4.499,00 kr. 5.499,00 kr.
Dejlig duosofa med hjul så den kan køres lige derhen i haven hvor man har lyst.  Fremstillet i svensk FSC-certificeret fyrretræ. Hvidmalet.  Mål:Bredde: 188 cmHøjde: 99 cmDybde: 82 cmSiddedybde: 50 cmSiddebredde: 56 cmSiddehøjde: 39 cm
  • På tilbud!
Available
TEAK HAVESTOLE

Rørvig stabelstol

3515008
999,00 kr. 1.399,00 kr.
Stabelstol i super kvalitet. Hvidt aluminiumsstel med luksus teak træ. Bemærk at vores Rørvig kollektion er en opgraderet version, med stålkerne i alle alu-stel, for at sikre en mere stabil og lang levetid.Ydermere er vores teaktræ særligt udvalgt kerneteak af den bedste kvalitet. Mål: Sædedybde: 40 cm Sædebredde v. ryg: 31 cm Sædebredde v. hase: 43,5 cm...

Hvide havestole

Er du på udkig efter nye havestole til dit havebord? Det er vigtigt at sætte komfort i førersædet, når du skal finde nye havestole. Det er i stolene, at du bruger mange glade sommertimer med familien. Hos Havebøbelland finder du et stort udvalg af hvide havestole. De hvide havestole bringer et minimalistisk og romantisk look til din have, og kan samtidig passe til ethvert havebord - uanset om det er hvidt, gråt eller i naturlige træfarver.

Skab et minimalistisk look med hvide havestole

Hvide havestole har et både minimalistisk og romantisk udtryk, og vil pryde enhver have. Med hvide havestole kommer stolens flotte håndværk frem. Den sætter fokus på de små detaljer i havestolen, samtidig med at den hvide farve kan fungere som en lærred for resten af haven, og skabe ekstra fokus på din græsplæne og dine blomsterbed.

Med hvide havestole og hvide haveborde kan du indrette resten af haven efter behag, da hvid kan matches med alt. Farverige markedsparasoller eller Teak havebænke - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kvalitetsprodukter til haven

Haven er et sted for afslapning, hygge med familie og venner og et sted hvor der kan trækkes frisk luft ind uden bekymringer. Derfor skal havemøblerne være i topkvalitet og være holdbare i længere tid. Derfor tilbyder vi kun produkter i allerhøjeste kvalitet.

De hvide havestole i vores sortiment er produceret i alt for fyrtræ til mahognitræ og sikrer at dine havemøbler er i fineste kvalitet.

Kvalitetstræ kræver ind i mellem vedligeholdelse. Træ er et levende materiale, og skal derfor passes. Når det kommer til hvide havestole i træ skal de males en gang imellem, oliebehandles og slibes - på den måde forlænges levetiden af havestolene og det æstetiske udtryk holder ved mange år fremover.

Komfort er essentielt

Som nævnt er haven et sted for afslapning. Derfor skal komforten være i top, når du sætter dig i din hvide havestol. I vores sortiment kan du finde hvide havestole i forskellige stile og former. På den måde kan du finde præcis den havestol, som du finder mest komfortabel. Det er ofte en smagssag, hvilke materialer man finder mest komfortable, men du kan selv øge komforten yderligere med en sædehynde til dig hvide havestol. Du kan finde sædehynderne i mange forskellige farver, så du kan skabe et udtryk til din havestol, du ønsker. Måske det vil klæde stolen med en navy blå hynde?

Når solen skinner er det også vigtigt, at du kunne sætte sig i skyggen. Vi har et bredt sortiment af små parasoller, der kan tilpasses enhver have.

Reklamationsret og fragt

Vi tilbyder to års reklamationsret på alle vores produkter, du behøver derfor ikke bekymre dig om fejl eller mangler i din bestilling. Derudover forsøger vi at levere din bestillingen indenfor 2 - 5 hverdage, hvor du på den måde hurtigst muligt kan tage dine nye havemøbler i brug.